Analyse og innsikt

Effektiv forståelse av eget marked og konkurransesituasjon

earlyWarning sin analysegruppe samarbeider tett med våre kunders nøkkelpersoner og ledelse for at våre analyser treffer deres behov og nytteverdi .

For gjennom å la nøkkelpersoner og ledelse ha fokus på innsikt, mens vi påtar oss ansvaret for tilrettelegging av markedsdata og leveranse av analyser og rapporter, sparer organisasjonen store ressurser.

Vårt arbeid og fokus er at dere som kunde raskt får etablert strukturer og felles innsikt for analyse og forståelse av eget marked og konkurransesituasjon.

Rapporter

Våre markedsledende innsiktsrapporter er ment for å gi ledelsen og nøkkelpersoner i bedriften økt innsikt i hvordan markedet utvikler seg. Rapporten er et styringsverktøy som har hovedvekt på privatmarkedet, men inkluderer også bedriftsmarkedet og konsern.

Power BI og konsulent

Vi setter opp spesialtilpassede dashbord i Power BI for din organisasjons behov, som alltid er oppdatert og enkelt å bruke, hvor vi også bistår kunder med å bruke ekstern data mot sine interne data eksempelvis i til/frafallsanalyser og vurdering av egen portefølje og produktutvikling.

App

Med en avtale med earlyWarning får hele organisasjonen tilgang til appen vår EWI early warning innsikt, hvor man blir løpende oppdatert på relevante markedshendelser, som gjør at hele organisasjonen er oppdatert og vil bygge stor kompetanse over tid.

Kontakt oss